| Autor |
Wiadomość |
administrator
Site Admin

|
Wysłany:
Wto Wrz 25, 2007 11:07 am |
  |
W sobotę, 29 września 2007 r. zapraszamy do Dąbrowy - wioski tematycznej zdrowego życia, na imprezę plenerową "Powitanie Jesieni",  która odbędzie się od godziny 14.00.
W programie m.in.:
- Turniej sportowy “Wyrwidąb” o kosz "Złotych Żołędzi"
- Wycieczka po dąbrowieckich gospodarstwach, pieczenie bułeczek i spotkania ze zwierzętami czyli trasa spacerowa “Ania i Grześ idą przez wieś”
- Dąbrowieckie jadło
- Wyglądaj Pięknie - pokaz makijażu
- Dożynki wiejskie
- Zabawa taneczna na “Wesołej Łączce”
|
|
|
   |
 |
Gość
|
Wysłany:
Sob Wrz 29, 2007 8:06 pm |
  |
świetna zabawa !!!!!!!!!
Było super!
Powinniśmy częściej się tak fajnie bawić
powodzonka
PAPROTY |
|
|
|
 |
organizatorzy
Gość
|
Wysłany:
Pon Paź 01, 2007 3:14 pm |
  |
Wielkie podziękowania dla wszystkich uczestników zabawy za przybycie!!Szczególne podziękowania dla Państwa Idziak i studentów,którzy w szczególności przyczynili się do tego,aby sobotnia impreza należała do udanych!!Mamy nadzieje,że mieszkańcy Dąbrowy tym razem bawili się dobrze! JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKUJEMY!! i do zobaczenia!!!  |
|
|
|
 |
gość
Gość
|
Wysłany:
Pon Paź 01, 2007 6:12 pm |
  |
podziękujmy także mieszkańcom Dąbrowy, którzy tłumnie przybyli na festyn czym przyczynili się do fantastycznej atmosfery panującej na wesołej łączce i udowodnili, że dąbrowa potrafi..... |
|
|
|
 |
martusia
Gość
|
Wysłany:
Wto Paź 02, 2007 10:42 am |
  |
jestem z dabrowy...i to ze moja ciocia i wujek prowadza ta cala akcje...to jest bardzo fajne,z tego co slyszalam to wiele osób z innych wiosek nam zazdroszcza...DABROWA GÓRUJE!!!! BYLI MILI STUDENCI I NIE TYLKO:)FAJNA ZABAWA DO RANA,NO I .... WIELE PRZYJEMNYCH ZABAW DLA DOROSŁYCH JAK I DZIECI.POZDRAWIAM  |
|
|
|
 |
ANETKA
Gość
|
Wysłany:
Wto Paź 02, 2007 10:45 am |
  |
ZGADZAM SIE Z MARTUSIA!!!!!!!!!!!!! TO MOJA PSIOPSIÓŁKA Z LAWKI KOCHAM CIE RYBCIU  |
|
|
|
 |
mieszkaniec
Gość
|
Wysłany:
Wto Paź 02, 2007 2:23 pm |
  |
jestem dumny z tego ze wkoncu wszyscy sa zadowoleni!!zauwazylem ze organizatorzy stawali na "głowie"aby wszystko było ok i to chyba najwieksze dla nich podziekowanie!!mam tylko nadzieje ze ta impreza wkoncu wszystkich zjednoczy i Dabrowa bedzie znana z jak najlepszej strony!!TRZYMAM KCIUKI!!!POWODZENIA!!  |
|
|
|
 |
gosccccc
Gość
|
Wysłany:
Czw Paź 04, 2007 1:33 pm |
  |
jak zawsze byla mila zabawa,bylam tam juz 3 raz i jest naprawde super....zapraszam wszystkich do zobaczenia wioskowych specjałów! sa pyszne:) [/i] |
|
|
|
 |
gosccccc
Gość
|
Wysłany:
Czw Paź 04, 2007 1:33 pm |
  |
jak zawsze byla mila zabawa,bylam tam juz 3 raz i jest naprawde super....zapraszam wszystkich do zobaczenia wioskowych specjałów! sa pyszne:) [/i] |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany:
Czw Paź 04, 2007 1:35 pm |
  |
było miło, sympatycznie i odlotowo....pozdrowienia dal organizatorów... |
|
|
|
 |
mm
Gość
|
Wysłany:
Czw Paź 04, 2007 1:39 pm |
  |
mieszkancy dabrowy sa super tylko jeszcze nikt do konca ich nie docenił...bardzo sie staraja aby bylo wszystko ok na kazdej imprezie...no i coraz lepsze wyniki osiagaja... |
|
|
|
 |
mieszkanka
Gość
|
Wysłany:
Nie Paź 07, 2007 2:20 pm |
  |
Chciałabym serdecznie podziekowac za mozliwość udziału w konkursie wizażu i autoprezencji!!BYŁO Świetnie!!Dowiedziałam sie duzo ciekawych i praktycznych rzeczy,które pomoga mi inaczej spojzec na siebie. Mam nadzieje ze takich kursów bedzie wiecej i reszta mieszkancow Dabrowy przestanie sie wstydzic i liczniej beda w nich uczestniczyc!!Moim zdaniem to był strzał w dziesiatke,gdyz uwazam,ze kobiety po takim kursie uwierza w siebie,nie beda miały kompleksow i lepiej beda sie prezentowac niz przysłowiowe kobiety z miasta!!.Zycze wszystkim kobieta odwagi,usmiechu samozaparcia i dazenia do celu!!Pozdrawiam!!  |
|
|
|
 |
|
|