Forum www.wioskitematyczne.org.pl/forum/ Strona Główna
 Pomoc  •  FAQ  •   Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 'Powitanie Jesieni' w Dąbrowie Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
administrator
Site Admin

PostWysłany: Wto Wrz 25, 2007 11:07 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W sobotę, 29 września 2007 r. zapraszamy do Dąbrowy - wioski tematycznej zdrowego życia, na imprezę plenerową "Powitanie Jesieni", która odbędzie się od godziny 14.00.

W programie m.in.:
  • Turniej sportowy “Wyrwidąb” o kosz "Złotych Żołędzi"
  • Wycieczka po dąbrowieckich gospodarstwach, pieczenie bułeczek i spotkania ze   zwierzętami czyli trasa spacerowa “Ania i Grześ idą przez wieś”
  • Dąbrowieckie jadło
  • Wyglądaj Pięknie - pokaz makijażu
  • Dożynki wiejskie
  • Zabawa taneczna na “Wesołej Łączce”
Serdecznie zapraszamy !

Aktualizacja: poniżej przedstawiamy kilka zdjęć z imprezy.

Tutaj można  obejrzeć galerię zdjęć Błażeja Czwojdzińskiego z działań w Dąbrowie

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 8:06 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

świetna zabawa !!!!!!!!!
Było super!
Powinniśmy częściej się tak fajnie bawić
powodzonka
PAPROTY
organizatorzy
Gość

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 3:14 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wielkie podziękowania dla wszystkich uczestników zabawy za przybycie!!Szczególne podziękowania dla Państwa Idziak i studentów,którzy w szczególności przyczynili się do tego,aby sobotnia impreza należała do udanych!!Mamy nadzieje,że mieszkańcy Dąbrowy tym razem bawili się dobrze! JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKUJEMY!! i do zobaczenia!!! Wink
gość
Gość

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 6:12 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

podziękujmy także mieszkańcom Dąbrowy, którzy tłumnie przybyli na festyn czym przyczynili się do fantastycznej atmosfery panującej na wesołej łączce i udowodnili, że dąbrowa potrafi.....
martusia
Gość

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 10:42 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

jestem z dabrowy...i to ze moja ciocia i wujek prowadza ta cala akcje...to jest bardzo fajne,z tego co slyszalam to wiele osób z innych wiosek nam zazdroszcza...DABROWA GÓRUJE!!!! BYLI MILI STUDENCI I NIE TYLKO:)FAJNA ZABAWA DO RANA,NO I .... WIELE PRZYJEMNYCH ZABAW DLA DOROSŁYCH JAK I DZIECI.POZDRAWIAM Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Razz Razz Razz Razz Shocked Shocked Shocked
ANETKA
Gość

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 10:45 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ZGADZAM SIE Z MARTUSIA!!!!!!!!!!!!! TO MOJA PSIOPSIÓŁKA Z LAWKI Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile KOCHAM CIE RYBCIU Very Happy Very Happy Smile Smile Smile Laughing
mieszkaniec
Gość

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 2:23 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

jestem dumny z tego ze wkoncu wszyscy sa zadowoleni!!zauwazylem ze organizatorzy stawali na "głowie"aby wszystko było ok i to chyba najwieksze dla nich podziekowanie!!mam tylko nadzieje ze ta impreza wkoncu wszystkich zjednoczy i Dabrowa bedzie znana z jak najlepszej strony!!TRZYMAM KCIUKI!!!POWODZENIA!! Laughing
gosccccc
Gość

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 1:33 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

jak zawsze byla mila zabawa,bylam tam juz 3 raz i jest naprawde super....zapraszam wszystkich do zobaczenia wioskowych specjałów! sa pyszne:) Very Happy Very Happy Very Happy [/i]
gosccccc
Gość

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 1:33 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

jak zawsze byla mila zabawa,bylam tam juz 3 raz i jest naprawde super....zapraszam wszystkich do zobaczenia wioskowych specjałów! sa pyszne:) Very Happy Very Happy Very Happy [/i]
Gość

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 1:35 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

było miło, sympatycznie i odlotowo....pozdrowienia dal organizatorów...
mm
Gość

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 1:39 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

mieszkancy dabrowy sa super tylko jeszcze nikt do konca ich nie docenił...bardzo sie staraja aby bylo wszystko ok na kazdej imprezie...no i coraz lepsze wyniki osiagaja...
mieszkanka
Gość

PostWysłany: Nie Paź 07, 2007 2:20 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chciałabym serdecznie podziekowac za mozliwość udziału w konkursie wizażu i autoprezencji!!BYŁO Świetnie!!Dowiedziałam sie duzo ciekawych i praktycznych rzeczy,które pomoga mi inaczej spojzec na siebie. Mam nadzieje ze takich kursów bedzie wiecej i reszta mieszkancow Dabrowy przestanie sie wstydzic i liczniej beda w nich uczestniczyc!!Moim zdaniem to był strzał w dziesiatke,gdyz uwazam,ze kobiety po takim kursie uwierza w siebie,nie beda miały kompleksow i lepiej beda sie prezentowac niz przysłowiowe kobiety z miasta!!.Zycze wszystkim kobieta odwagi,usmiechu samozaparcia i dazenia do celu!!Pozdrawiam!! Very Happy
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat